Tuesday, March 3, 2015

Tervitus!

 Ausalt tegelt palju polegi kirjutada. Ilmselt hakkab neid postitusi nüüd harvem tulema ka. 
Laupäeval käisime Dagö kontserdil Eesti Majas.
Lauri Saatpaluga. 

Oleks nagu Eestis olnud. Eesti keel ümberringi ja kartulisalatit sai ka. Kontsert oli väga hea. Pole ennem väga Dagö muusikat kuulnudki, aga väga meeldis. Saime kahe Eesti poisiga ka veel tuttavaks. Pärast läksime veel kuskile pubisse. Siim ütles, et teab üht ägedat kohta. Viis meid kuskile eraldatud vaiksesse tühja tänavasse, naersime et tegelt viib meid kuskile ja lööb meid maha. Aga tegelt vist väga populaarne koht, sest ukse taga oli isegi järjekord. Kusjuures kui kedagi seal väljas ootamas poleks olnud, siis ei oleks osanud arvatagi, et seal mingi pubi on. Mitte mingit silti ega midagi. Ootasime siis seal järjekorras, huvi oli suur. Kui ikka järjekord on, siis peab ju midagi ägedat olema. Lõpuks saime sisse ka. Mingi maa-alune pubi oli, seinad olid igasugu loomatopiseid täis.




 Siuke omamoodi äge koht oli küll. Ja Odavam pidi ka olema, kui muud kohad Sydneys. Rahvast oli ikka palju, liikumisruumist polnud. Ja muusika oli ka nii vali, et rääkida ei saanud. Et noh, see on asi millest ma aru ei saa. See ei olnud selline koht kus tantsitakse, ikka rohkem selline kuhu sa sõpradega istuma lähed, aga rääkimisega on seal raskusi. Lõpuks saime me ka leti äärde istuma, seal olid kausid maapähklitega, millele me lõpu peame tegime viisekesi :D. 
Igati tore õhtu oli igatahes. 
Pühapäeval oli mega palav ilm ja läksime randa. Seal saime veel kolme eestlasega kokku, Jake ja Merilin, kelle blogi ma koguaeg loen ja Henri. 
Merilini ja Jake'ga kokku saamine oli nagu saaks kuulsustega kokku :D nii pikalt olen nende blogi lugenud :D tore oli isiklikult tutvuda nendega. 
Lained olid ka ikka mõnusad suured, lahe oli bodyboardideg mööda laineid liuelda. Palju lõbusam on ikka kambaga rannas käia, kahekesi on ikka natuke igav. 
Rannavalve hoiatas mingite siniste millimallikate eest, et need kõrvetavad päris valusasti ja neid olevat hetkel päris palju vees. Isegi lainetega liivale oli neid uhtunud päris palju. Pani kõhklema küll, et kas minna vette või mitte. Aga väga palju inimesi oli vees ja keegi kisades nagu välja ei tormanud, arvasime, et juu võib siis ka sisse minna. Mingi hetk Jake vist sai näkku sutsata. Ütles et päris valus nagu ei olnud, aga selline torkimine oli näos küll. Aga noh ta jäi edasi vette, seega väga hull ei saanud olla, et veest välja ei hirmutanud. :)
Esmaspäeval oli minu esimene tööpäev, millega ma jäin ikka väga rahule. Kuidas mulle ikka see töö meeldib. Hea on jälle teha oma erialast tööd. Tegin ikka ametikoolis hea valiku :D 
Minu töö esimesel päeval. Pidin neid juhtmeid külge plaadile jootma. :) 

No comments:

Post a Comment