Sunday, July 27, 2014

Jälle liikvel

Poolel teel Dubbosse, 2,5 tundi veel sõita. Mõtlesin et sisustan seda aega kirjutamisega. 
Reedel oli meil siis viimane tööpäev, ainult 1 tund töötasime. Neljapäeval alustasime seda osa ja see oli lihtsalt kõige jubedam istutamine üldse. Vihma sadas, mägi oli suht järsu tõusuga ja igast risu oli ees, polnud õiget kohta kuhu puid istutadagi. Lootsime tegelt juba neljapäeval lõpetada, aga kõik olid lihtsalt nii aeglased, sest põld oli lihtsalt nii jube. Reedel muidugi hakkasid siis kõik pidutsema, viimane päev ja puha. Tegid õues lõket. Mina läksin suht vara magama, as usual :D Aimee läks ka. ja mingi aeg äratati mind suure kisaga üles, suures toas käis mõll. Vaene Aimee üritas seal samal ajal magada. Käisin vetsus ja läksin suurde tuppa, et Aimee ära päästa nende hullude käest, kutsusin ta meie tuppa magama. Ütlesin veel poistele, et kuidas nad nii isekad saavad olla ja aru ei saa, et see pole normaalne et tulevad tuppa mõllama, samal ajal kui Aimee üritab magada samas toas. Samal ajal kui teine maja on tühi, mingu mõllaku seal. Keijo muidugi hommikul natuke mossitas et ma niimoodi tema voodikoha ära andsin aga noh ho's before bro's :D oma viga et nendega koos mõllata tahtis. Ja tegelt on meie toas üks voodi veel, ta oleks võinud vabalt seal magada. Mul oli lihtsalt Aimeest kahju, ma oleks tema asemel küll tahtnud et keegi mind nende käest päästaks. aga samas, ma ilmselt poleks seda isegi mitte kannatanud, ma oleks nad kohe välja peksnud, kui ma oleks suures toas maganud. 
Laupäeval tegelesime pakkimisega ja eile käisime kinos. Linnast tagasi tulles ostsid Sam ja Ošh omale veel jooke ja Aimee naljatas et ma vist tul täna jälle sinu kaissu. Ütlesin et teen talle teise voodi igaksjuhuks valmis. Me Keijoga läksime magama, kui teised suures toas filme vaatasid ja kõik oli ok. Aga mingi hetk ärkasime suure kisa peale üles, Ošh otsustas Aimeele närvidele käia ja laulis valju häälega. Ta vist arvas et ülejäänud maja seda ei kuule :D tükk aega laulis kuni Keijo läks ütles et aitab juba ja ma läksin igajuhuks uurima, kas Aimee tahab siiski meie tuppa tulla, aga ta juba poolel teel tuli mulle tekkide ja padjaga vastu. Vaeseke. Ošh õnneks mingit jama ei hakanud korraldama, palus minult ja Keijolt vabandust, et meid üles ajas ja läks ka kohe magama. Aga hommikul oli Aimeele öelnud et nende vahel on kõik läbi ja et ta ei tule meiega Dubbosse, läheb Sydnysse. Aimee ei saanud ka päris hästi aru, mis ta valesti tegi, et Ošh tema peale vihane on. Aimee ja Sam tulid meie autoga ja Ošh läks teise auto peale. Me asusime varem teele aga mingis linnas sattusime siiski kokku ja Ošh oli siiski veel nendega, ilmselt ikka jääb edasi. Aga ta oli jälle täis ja vaene Dave (meie töödejuhataja ja nende autojuht) ta oli nii vihane, Ošh pidavat iga poole tunni tagant peatust, küll pissida, küll suitsu teha. Küsis ega me teda oma autosse ei taha, sest ta kardab et järgmises peatuses ta sõidab ilma Oshita minema :D me varastasime Ošhi viina ära ja lasime kähku jalga, enne kui ta märkab :D loodame et selleks ajaks kui me oma majutusse jõuame, ehk ta on kaineks maganud autos vms. Ta on muidu hästi tore, lõbus aga nüüd äkki on ilgelt jooma hakanud (noh vabad päevad, enne käisime tööl, siis ei saanud juua) ja jube tüütu on ja miskipärast ta nagu meelega üritab Aimee närvi ajada. Muidu saab temaga hästi palju nalja. 

Täna oleks meiega äärepealt õnnetus juhtunud. Meie ees mõkutasid kaks autot ja Keijo hakkas neist mõõduma. Meie ees oleval autol oli niiöelda vahtraleht ja ma just mõtlesin et viimaks keerab meile veel ette ja siis äkki keeraski, tema hakkas ka möödasõitu tegema, me olime põhimõtteliselt tema kõrval sel hetkel. Keijo õnneks jõudis pidurdada ja tee oli kena lai ka, et sai eemale võtta ennast. Algul olime kõik nagu shokis ja keegi ei öelnud ka midagi ja siis äkki hakkasime kõik täiega naerma :D selline napikas oli lihtsalt. 
Sattusime täna ka esimest korda politseile otsa. Puhuma pandi. Kuigi puhumisest oli asi kaugel. Keijo pidi selle aparaadi sisse kümneni lugema. :D 
Vat sellised seiklused meil täna siis. Järgmise korrani! 

No comments:

Post a Comment