Monday, July 21, 2014

Kummitused ja kohalikud

Eile käisime siis pubis. Oleme seal pubis juba ennegi käinud ja omanikud olid lahedad. Naine, Jenny (umbes 40ndates) ja tema vanemad. Toredad inimesed ja vahva oli kohalikega ka juttu ajada. Ja nalja sai. Siis tuli jutuks et poisid on mitmeid öid kuulnud meie maja alt või maja tagant häält (ei saa aru, kust hääl tuleb) mis on täpselt nagu keegi saeks puid käsi saega. Mina tegin mitmeid kordi nalja et vaimud, ja kui üks öö ise ka seda kuulsin siis hakkasin kartma. Algul hirmutas mõte, et äkki ongi vaim. Aga siis hirmutas rohkem mõte, et pärast ongi mingi hull kes käib inimesi pooleks saagimas. Hääl kostis vähe aega aga pärast oli hirm nii suur, et iga pisem krõbin ajas judinad peale. Ei tahtnud keijot ka üles ajada, ta ilmselt oleks minu üle lihtsalt naernud. :D aga Jenny ja ta ema rääkisid et siin on ennegi inimesi selles majas olnud kes väitsid et siin kummitab. Samal ajal muidugi kõik ikka pakkusid varianti, et tegemist on loomaga maja all, ma ise ka algul arvasin, enne kui ise seda häält kuulsin, aga ma ei kujuta ette, mis loom saab sellist häält teha. Täpselt nagu saeks. Ainuke variant oli see et maja all on mingi vombat ja sügas selga mingi maja tala vastu, mis võib isegi sellist häält teha. Aga see selleks, olgu mis ta on. Aga Jenny rääkis et nende pubis kummitab ka. Pubiga koos on ka väike motell. Jenny ise on tajunud, et miski on seal ja on näinud asju. Ja samas on ka paljud inimesed kes on seal motellis ööbinud. Ühes toas pidavat olema lausa kummituse pere, mees, naine ja laps. Mitmed inimesed, on pärast ühte ööd seal toas olles Jenny käest uurinud, et kas ta on näinud midagi ja et nad olid kindlad et selles konkreetses toas on kummituse pere. Jenny ise arvab et, olgugi et tekitab köhedust, tema ei karda neid. Kui nad oleks pahatahtlikud, siis oleks ammu juba midagi juhtunud ju. Tema tütar igatahes ei julge üksi pubis olla ja sinna konkreetsesse tuppa ta oma jalga ei tõsta. 
Niimoodi ma siis istusin baarileti ääres, samal ajal kui kõik teised jõid ja mängisid noolemängu vms. Aga vahelduseks tahaks ju teiste inimestega ja teistel teemadel ka rääkida, mitte ainult oma maja rahvaga ja ainult puude istutamisest :D rääkimata sellest et telekast tuli just Kodus ja Võõrsili nädala kordused. Me küll saime oma majja nüüd teleka ja näeb ainult ühte kanalit, kus ka Kodukas jookseb, aga kedagi teist see ei huvita ja nad pigem vaatavad arvutis filme, siis ma ei saa Kodukat ikka vaadata. 
Igatahes igati vahva oli pubis kohalikega juttu rääkida, igasugustel teemadel, tuli ka juttu kohutavast lennuki alla tulistamisest Ukrainas, Eestist jne. Rääkisid et paar aastat tagasi komberdas pubisse mingi tüdruk. Lõhkised, mustad riided seljas, paljajalu,suht pilves olekus ja nägu läbi pekstud. Palus et saaks helistada. Jenny ütles et väljas on telefoni automaat ( ei tahtnud väga mingit narkomaani pubisse). Tüdruk palus ikka et oleks kangesti vaja taksot jne. Siis Jenny tütar hakkas märkama veidraid asju selle tüdruku juures. Vähe sellest et ta nägu oli läbi pekstud, aga et ta jalad (püksid ), mis tundusid mustad olid hoopis verised ja randmed olid katki. Küsisid siis et mis viga, kas juhtus midagi. Algul tüdruku jutust ei saadud midagi aru, et ta oli kuskil kämpimas ja ta jäeti maha, kõik ta asjad võeti kaasa. Lõpuks igatahes jõuti jutuga nii kaugele et tüdruk põgenes oma poiss-sõbra eest. Too oli ta läbi peksnud ja verised püksid olid tal, sest tüüp oli teda pussitanud jalgadesse korduvalt. Ja randmed olid katki, sest ta sidus tüdruku käed kinni. Tuli välja et tüüp oli teel kuskile siia kanti, kus me puid istutame ja tahtis oma tüdruku ära tappa ja metsa jätta. Aga kuna siin on suht käänulised teed, siis ta sõitis kraavi ja tüdruk lasi jalga. Tüüp leiti ka üles, oli jões, pooleldi uppumas. Kohalikud päästsid ära, kes ei teadnud sellest et temaga oli tüdruk ja mis ta plaanis selle tüdrukuga. Et oleks nad teadnud, poleks nad tüüpi elustanud. Tüüp sai vist 7 aastat, mõrvakatse eest. Aga mis siis saab kui ta välja saab, kes ütleb et ta seda tüdrukut üles ei otsi? Mis elu peab see tüdruk nüüd elama, suure hirmu all koguaeg? 
Jenny ütles ka et ta siiani tunneb süüd, et ta seda tüdrukut esimese asjana narkomaaniks pidas ja ta minema tahtis saata, ilma et korralikult tähele oleks pannud tema seisukorda. Õudne. Elu nagu filmis. Väike koht aga pidevalt neil toimub siin midagi, kes eksib metsa, keda tahetakse peita metsa. Vat nii. Aga tore õhtu oli. Kahju et me juba umbes nädala pärast lahkume. Just sai tuttavaid juurde :D aga heameel on küll et siit peldikust minema saab! :D ok ma nüüd magama. Loodetavasti keegi ei sae täna öösel. :D 

No comments:

Post a Comment