Monday, February 17, 2014

Ainult mõned tunnid veel...

Asjad pakitud ja ärevus kerkimas. Kaks kuud läks mööda, nagu silmapilk. Juba kolmapäeva hommikul oleme Brisbane'is.  Alaku uued seiklused ja katsumused! :) 
Hirmsasti tahaks juba teada, kuhu me omadega jõuame ja mis tööd leiame. Kuskil taga, ajusopis, piiksub ka väike hääleke: "Kas on nüüd vaja minna jälle kuskile tundmatusse kohta? Mis siis kui saab väga raske olema?" Aga see hääleke on ikka väga taga ja väga väike. :D just see tundmatus kutsub sinna. Tahaks midagi uut ja huvitavat proovida ja just ennast uute raskustega proovile panna. Teha midagi, mida muidu võibolla ei teeks! Ja ma usun, et kindlasti saab ka kohati raske olema, aga kõigest saab üle, kui ainult tahtmist on. Ainult selg sirgu ja julgelt edasi! :) Et ikka oleks, mida lastele ja lastelastele edasi rääkida :D 
Seega jätame teiega jälle hüvasti ( mis on ju juba vana asi, sai seda viimased 3 aastat mitu korda tehtud) ja näeme teid jälle jõulude ajal ( loodetavasti läheb kõik hästi ja ei pea varem tagasi tulema :D ). 

1 comment:

  1. RE: "Et ikka oleks, mida lastele ja lastelastele edasi rääkida"

    et ikka tuleks ka need lapsed ja lastelapsed, unustate veel end ilma mööda kolama ega märkagi et uups.. lastetegemiseaeg ammu maha magatud.

    ReplyDelete